Flyttemeldingen gjør det enkelt for deg å flytte.

Det å flytte kan være stressende og krevende. Det er mange ting å huske på. Derfor har vi laget en svært enkel flyttemelding på nett. Løsningen vil spare deg for mye tid, i tillegg sørger vi for at posten kommer frem til din nye adresse.

I vår database ligger det flere tusen selskaper, og databasen vokser hver dag. Dette gjør at vi har norges beste flyttemelding på nett for deg som skal flytte.

I vår løsning kan du også få laget skjema som sendes til Folkeregisteret. Husk at det er lovpålagt å melde adresseendring innen 8 dager. Trenger du hjelp til dette, klikk her

Hvorfor bruke Flyttemeldingen

Flyttemeldingen sender beskjed til alle dine leverandører ved hjelp av noen få klikk. Vi har norges største og meste komplette database over leverandører.
Vi sørger for at din adresse blir oppdatert og at posten kommer helt frem.

Det er mange ting man må huske på når man skal flytte. Melde adresseendring er bare en ting. Har du husket å bestille flyttebil? Har du sagt opp din avtale på bredbånd på din gamle adresse?

Ikke glem å gi beskjed til Folkeregisteret om du har flyttet.

Vi har samlet noen spørsmål og svar som vi ofte får

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på, kan du gjerne kontakte oss på e-pos

Alle leverandørene som du har valgt ut vil motta din flyttemelding. I tillegg vil dine venner og familie motta flyttemelding om du har lagt dem til. Du kan også melde flytting til selskap og organisasjoner som ikke ligger i vår database. Klikk her for å starte din adresseendring
Det koster 349,- å bruke denne tjenesten. Du betaler ved ditt mobilabonnement. Dersom du velger å bestille andre produkter kommer de i tillegg.
Flyttemeldingen er en digital tjeneste som leveres i forbindelse med bestilling og betaling. Det er ikke angrerett på digitalt innhold nå forbruker gir samtykke til at angreretten bortfaller. Skilt er laget spesielt til deg og settes i produksjon i forbindelse med bestilling og betaling. Kostnadene knyttet til skiltproduksjon er større enn utsalgssummen.
Din flyttemelding blir sendt så fort du har bekreftet og sendt inn din flyttemelding. Dine leverandører varsles umiddelbart, og du mottar kvittering tilsendt til din e-post.
Du betaler for bruk av tjenesten eller kjøp av skilt til postkasse ved ditt mobilabonnement.
Nei, vi sender ikke inn skjema til Folkeregisteret. Av Flyttemeldingen mottar du ferdig utfylt skjema, som du kan sende inn selv
Hvis du skal flytte, må du sende flyttemelding til Folkeregisteret. Flyttemeldingen må du sende tidligst 31 dager før og senest 8 dager etter du har flyttet.
Er du en bedrift og ønsker å selge dine produkter til folk som melder flytting hos Flyttemeldingen?
Er du en bedrift og ønsker å selge dine produkter til folk som melder flytting hos Flyttemeldingen?
Er du en bedrift og ønsker å selge dine produkter til folk som melder flytting hos Flyttemeldingen?
Flyttemeldingen er en av de største aktørene innen adresseendring i Norge. Det er mange som melder flytting hos oss hver dag, og vi kan tilby din bedrift mange ulike tjenester og produkter. Ta kontakt med oss på post@flyttemeldingen.no, så tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål til oss?

Ved å klikke på knappen til høyre, kan du sende oss en e-post.
Vi hjelper deg så raskt som mulig og svarer deg innen kort tid.